I ací comença tot... de nou... 

Nova web de Nat Estudi

I ací comença tot... de nou...

23 de març de 2018 DISSENY, FOTOGRAFIA, NAT ESTUDI, WEB

Ja han passat 3 anys des que vaig decidir tancar l'etapa Enunespai per donar pas a Nat Estudi i, des de llavors, la renovació d'aquest web ha estat una assignatura pendent que he anat posposant davant la impossibilitat, entre el treball i altres propòsits més personals, de trobar temps i energia suficient per a abordar un nou projecte web que, ja de per si, em semblava complex d'elaborar, ja que les condicions tècniques del nou disseny havien d'ajustar-se als cànons actuals i això suposava tornar a carregar tot el dossier de treballs, cadascun amb els seus propis continguts, a les resolucions òptimes per al correcte visionat en una nova estructura responsive.

Això pel que fa a les qüestions tècniques, perquè potser el dilema més important de tot el procés venia de la decisió d'acabar (o no) amb la necessitat de diferenciar la meua faceta com a professional tot terreny de la imatge (Nat), de la meua altra, més subjectiva, dedicada en exclusiva a projectes fotogràfics personals (Bernat). D'aquesta qüestió que, durant molts anys, haja tingut dividit el meu dossier online a dos espais web diferents, Enunespai/Nat Estudi i Bernat Gutiérrez Fotografia.

Però amb el temps un tendeix a simplificar les coses i, com ja explique en l'apartat Nat-Bernat, aquesta bipolaritat ha acabat per no tenir sentit per a mi, ja que, al cap a la fi, no és més que dues parts d'un mateix pack, i les raons per voler mantenir aquesta diferenciació entre una part i altra s'han anat diluint a mesura que els meus peus han anat prenent contacte amb el terra.

Així doncs, ací teniu el nou web de Nat Estudi, fusionat, millorat i remasteritzat. Un nou lloc on els encàrrecs professionals conviuen amb els projectes més personals, en un intent de mostrar què faig i què em ve de gust fer, però també d'on vinc i com he arribat fins ací, al llarg de, gairebé 30 anys, des d'aquell dia en què vaig disparar les meues primeres fotos decents amb una càmera rèflex, i em vaig deixar fascinar per la fotografia amb tan sols 15 anys.

 

 

Mai m'he considerat un artista. Em conforme en ser un 'bon artesà d'allò meu'. No em tanque en cap estil uniforme perquè la meua tendència a l'eclecticisme m'ha portat a tocar tants pals que, ara com ara, el concepte 'multidisciplinari' gairebé em sembla una broma de la vida. Gaudisc amb el que faig (una barbaritat) però també patisc (una altra barbaritat), és el que té el procés creatiu, amb els seus encerts i els seus fracassos, el fet de ser un professional autònom i el viure en un país on contínuament hem d'estar reivindicant i defensant el valor de la imatge i el treball i la dedicació que hi ha darrere d'una 'simple' foto o un 'simple' disseny. Tot i això, no podria haver-me dedicat a una altra cosa... Bé sí... Potser podia haver sigut músic... Però això caldrà deixar-ho per a una altra vida...

Em dic Bernat Gutiérrez, sóc fotògraf i dissenyador o viceversa, i aquesta és la meua història ...

COMPARTIR