A pel 2019

Nadal 2018

A pel 2019

21 de desembre de 2018 30 ANYS, DISSENY, FOTOGRAFIA, NAT ESTUDI, NONSOLUMWEB, VÍDEO, WEB

Web Nat Estudi

 

2018 ha estat un bon any per a Nat Estudi. A finals de març vam estrenar el nou web de la marca, després de diversos mesos treballant-hi, en un procés que no va ser fàcil, a causa de la gran quantitat de contingut que s'havia de preparar i carregar (més de 100 treballs). Però el resultat ha valgut la pena perquè, francament, ha quedat espectacular. Un espai web concebut com un llarg viatge audiovisual al llarg de 10 anys, des que va néixer Enunespai, marca prèvia de Nat Estudi, i sense deixar de banda les etapes anteriors, necessàries per a entendre els 30 anys (el 2019) d'evolució de qui signa aquest projecte.

 

30 anys

 

També ha estat l'any de consolidació de Nonsolumweb, el primer spin-off que neix de Nat Estudi, destinat a la creació de projectes de comunicació en format web, on la fotografia, el disseny i el vídeo tenen també un paper molt important.

 

Web Nonsolumweb

 

Ens queden encara alguns projectes per carregar a les seccions Dossier de Nat Estudi i Projectes de Nonsolumweb, realitzats a finals d'any, però amb data d'"estrena" ja per al 2019. Per ara, un spoiler: hem tornat al vídeo documental.

Nat Estudi és un projecte petit, però no per això curt d'ambició, en el bon sentit de la paraula. Ací no es dóna res per fet, seguim aprenent amb cada nou treball, amb cada nova experiència, apostant per la diversitat, sense tancar-nos a res, però amb els peus a terra.

No anem d'influencers ni ens obsessionen les modes. Ens importen, és clar, aprenem d'elles, per descomptat, però no ens lleven la son. Si cal fer-se un selfie, que siga amb fonament. Ací som pencaires de la imatge amb un bon grapat d'anys d'experiència a l'esquena. Pintem ja cabells blancs, però si la joventut es mesura per l'entusiasme i les ganes de seguir experimentant, partim la pana.

No sabem què ens portarà 2019. No sabem si serà un bon any, un mal any o un marededéu que em quede com estic. Ahí estan eixos 30 anys per a celebrar per part del responsable d'aquest projecte, així que alguna cosa caldrà pensar. Mentrestant, Nat Estudi i Nonsolumweb seguiran endavant, amb la mateixa il·lusió i amb la mateixa capacitat (o més) de treball que ens caracteritza, reinventant-nos sempre que siga necessari per a poder oferir un bon producte creatiu als nostres clients i, sobretot, per seguir gaudint amb això.

Us desitgem unes bones festes i un 2019 ple de noves i bones idees.

COMPARTIR